Upptäck framtidens mötesrumslösningar på AV-Experience Center

Besök oss på AV-Experience Center och upptäck vårt utbud av innovativ mötesinredning och teknik från kända varumärken. Prova olika lösningar i verkliga möten och få skräddarsydda lösningar som passar just din organisations behov.


Boka tid här!

Vi vill hälsa dig välkommen till Nordens största permanenta AV-Experience Center!

Vi vill bjuda in dig till en rundtur där du får uppleva en helt ny dimension av mötesrum. Här kommer du att se och uppleva olika typer av mötesrum som är designade för att uppfylla olika behov och önskemål, oavsett om ni är ute efter rum som är lätta att använda utan sladdar och fjärrkontroller eller om det skall vara rum med extra allt både gällande teknik och utseende.

På AV-Experience Center får du möjlighet att prova olika lösningar i verkliga möten. Det innebär att du inte bara behöver fatta beslut vilka mötesrumslösningar som passar just er organisation baserat på information från en hemsida eller broschyr, utan genom att testa och känna på hur de fungerar i praktiken. På så sätt kan du vara säker på att välja den bästa lösningen för just din organisation.

På AV-Experience Center kommer du att få se och testa utrustning från massa internationella tillverkare av mötesrumsteknik så som Sony, Vestel, Poly, HP, Yealink, Sennheiser, Epson, Sharp m.m. Ni kommer även få se en mängd innovativa möbellösningar som kommer göra att era mötes och utbildningsrum blir snyggare, lättare att installera och supportera samt får en bättre akustik. Självklart finns våra experter på plats för att hjälpa dig att demonstrera samt svara på frågor.

Om ni önskar får ni efter besöket även ett skräddarsytt budgetförslag specifikt utformat efter era unika behov med tre alternativa lösningar från en enkel lösning till avancerad helt kostnadsfritt. Detta brukar vara mycket uppskattat då de spar både tid och pengar.

AV-Experience center är för dig som vill:

  • Titta på och prova nya lösningar och arbetssätt för era mötes/utbildningsrum.
  • Se lösningar som är snygga, lätta att använda, lätta att installera och supportera.
  • Praktiskt säkerställa att lösningarna motsvarar era användares önskemål och behov.
  • Hitta fungerande och flexibla lösningar för att lösa en bra akustik i era lokaler.
  • Få en kostnadsfri nulägesanalys samt ett budgetförslag i tre nivåer.
  • Hitta lösningar som är flexibla utan projektering, installation samt byggnation.
  • Minska kostnaderna gällande mötesrum i flytt och renoveringsprojekt med 25-50%.

Vi hoppas att du tar chansen att besöka oss på AV-Experience Center och själv uppleva hur våra olika lösningar kan hjälpa er att ta ert företag eller organisation till nästa nivå. Det kommer att bli en inspirerande och givande upplevelse för dig och ditt team.


Boka tid här!
 


Välkomna!