Ladda ner 3D-modeller av Pendax FlexWall Mobile-serien för att skapa smarta inredningslösningar

Nu kan du ladda ner produkterna i Pendax FlexWall Mobile-serien som 3D-modeller.

Pendax FlexWall Mobile-serien erbjuder en rad olika inredningsprodukter som kan användas för att skapa intelligenta och flexibla inredningslösningar för alla typer av möten, konferenser, projektarbeten och kreativa samarbeten. Produkterna finns färdiga i vårt lager med två olika tyger från Kvadrat men kan på bara ett par veckor tillverkas med valfritt tyg som passar ert projekt. De kan enkelt flyttas från rum till rum, vilket gör att flera på samma företag kan dela på de inredningsresurser man investerat i.

Att planera en effektiv och professionell inredning är en viktig process som kan vara utmanande. Inredningsarkitekter och lokalansvariga står ofta inför många utmaningar när det kommer till att hitta lämpliga möbler och produkter som passar i en viss lokal. Men med dagens teknik kan man göra detta arbete mycket enklare och smidigare.
För att underlätta processen ytterligare har även vi på Pendax AB tagit ett steg framåt genom att skapa 3D DWG-filer på hela vårt sortiment av produkter i Pendax FlexWall Mobile-serien. Dessa filer kan laddas ner från vår hemsida och användas i program som pCon och mjukvaror från Autodesk som exempelvis Autocad. Här på sidan kan du se exempel på renderingar av en av 3D-modellerna, den som föreställer Pendax FlexWall Mobile Presentation, i ett par fantasifulla miljöer.
Pendax FlexWall Mobile-serien erbjuder en rad olika inredningsprodukter som är utformade för att göra inredningsarbetet enklare och mer effektivt. Varje produkt är särskilt utformad för att passa olika inredningsbehov, samtidigt som de är lättanvända och stilrena.
Pendax FlexWall Mobile Presentation 

En mobil presentationsenhet som är utrustad med en Whiteboard och har plats för skärm och videobar. Du ser den i bilderna som illustrerar den här artikeln. Produkten är perfekt för konferenser och kreativa möten där det är viktigt att kunna visa och utbyta information på ett effektivt sätt. Bakom de tygklädda panelerna sker all teknisk installation, vilket hjälper dig att hålla rummet snyggt och prydligt samtidigt som lösningen går fort och enkelt att uppgradera utan avbrott i verksamheten.

Pendax FlexWall Mobile Writingboard 

En mobil dubbelsidig skrivtavla med tygklädda paneler under. Produkten är utformad för att göra det enklare att presentera idéer och göra anteckningar på ett smidigt sätt samtidigt som den kan användas som rumsavdelare.

Pendax FlexWall Mobile Rack

En mobil och öppen garderobslösning som är lättöverskådlig och låter besökarnas kläder vädra under besöket. Produkten är perfekt för företag som vill ha en enkel och smidig lösning för att förvara kläder och accessoarer på ett praktiskt sätt.

Pendax FlexWall Mobile Shelf 

Ett mobilt hyllsystem där man kan förvara allt som är viktigt för verksamheten och som, tillsammans med Rack, gör att det blir lättare att hålla god ordning i rummet. Produkten är utformad för att skapa en smart och funktionell inredning som passar perfekt för den som vill ha en enkel lösning för att lätt kunna organisera sina saker.

Pendax FlexWall Mobile Acoustic

En mobil ljudabsorbent och avdelningsvägg som används för att förbättra ljudmiljön med samma teknik som finns i professionella inspelningsstudios. Produkten är utformad för att skapa en effektiv och behaglig ljudmiljö i lokalen, vilket är särskilt viktigt för företag som har många möten och konferenser.

Sammanfattningsvis kan man säga att produkterna i Pendax FlexWall Mobile-serien dels är utformade för att göra inredningsarbetet enklare och mer effektivt men också för att göra själva arbetet i de färdigställda lokalerna enklare och mer effektivt. Varje produkt i serien är utformad för att på bästa sätt fylla sin unika funktion och är lättanvänd och stilren. Produkterna är ett utmärkt val för företag som vill ha en smart och funktionell inredning som passar verksamheten på bästa sätt.
Du hittar mer information om produkterna och de nedladdningsbara filerna på https://www.pendax.se 

Pendax på Stockholm Furniture Fair
6-12 februari 2023