Office eXperience Center

Framtidens mötes- och utbildningslösningar

Välkommen till OXC, Office eXperience Center, i Stockholm. Nordens största permanenta upplevelsecenter för innovativa mötesinredningar och tekniklösningar. 

I en tid där teknologin ständigt utvecklas och arbetslivets dynamik förändras, står OXC i framkant med lösningar för framtidens mötes- och utbildningsrum. 
Låt oss ta dig med på en rundtur genom denna spännande värld och utforska hur vi kan möta de förändrade behoven i dagens och morgondagens arbetsmiljöer.

En helt ny dimension av mötesrum

Office eXperience Center erbjuder en unik möjlighet att uppleva en mängd olika lösningar, alla designade för att uppfylla specifika behov och önskemål. Oavsett om du söker enkelhet i användning, avancerad teknik eller estetiskt tilltalande design, har vi lösningen för dig.

Praktisk erfarenhet

Ett av de mest unika inslagen med Office eXperience Center är möjligheten att prova olika lösningar i verkliga möten. Istället för att bara basera ditt beslut på teoretiska koncept eller broschyrer, kan du testa och känna på hur dessa lösningar fungerar i praktiken. Detta säkerställer att du kan välja den mest effektiva lösningen för din organisation.

Internationella partnerskap

Vi är stolta över vårt samarbete med ledande internationella tillverkare som Sony, Vestel, Poly/HP, Yealink, Sennheiser, Epson, Legamaster och Sharp, bland andra. Dessa partnerskap möjliggör en unik möjlighet att se och testa den senaste teknologin och innovativa möbellösningarna.

Skräddarsydda lösningar

Efter ditt besök på Office eXperience Center erbjuder vi en skräddarsydd nulägesanalys samt ett budgetförslag med tre olika nivåer av lösningar. Detta ger dig en tydlig bild av de möjligheter som finns tillgängliga och hjälper dig att fatta välgrundade beslut som sparar både tid och pengar.

Varför besöka Office eXperience Center?

  • Upptäck och prova nya lösningar för dina mötes- och utbildningsrum.
  • Se och upplev snygga, användarvänliga och lättskötta lösningar.
  • Säkerställ att lösningarna uppfyller användarnas önskemål och behov.
  • Lös akustikproblem med flexibla och effektiva lösningar.
  • Få kostnadsfri nulägesanalys och budgetförslag.
  • Undvik kostsamma och tidskrävande renoveringsprojekt.


Boka ditt besök idag

Vi hoppas att du tar chansen att besöka oss på Office eXperience Center. Upplev själv hur våra innovativa lösningar kan ta din organisation till nästa nivå. 
För att boka din tid, besök www.oxc.se.

Svenskt multinationellt företag uppgraderar rum med FlexPanel