Pendax på Stockholm Furniture Fair

6-12 februari 2023

Vi på Pendax AB vill tacka er alla för att ni tog er tid att besöka vår monter på Stockholm Furniture Fair 2023 och tittade på våra produkter. Det var fantastiskt att få visa upp vårt sortiment och få en chans att prata med er om era behov och önskemål. Vi uppskattar verkligen all uppmärksamhet och intresse som vi fick under mässan.

Vi vill särskilt tacka alla slutkunder som besökte vår monter och som visade stort intresse för våra produkter. Det är alltid en glädje att träffa er och höra era synpunkter och idéer. Vi hoppas att ni känner att ni fick en bra inblick i vad Pendax AB har att erbjuda och är glada över att ni alla hittade något som passar just er.

Vi är särskilt stolta över våra FlexWall Mobile-produkter som vi presenterade på mässan. FlexWall Mobile Presentation, som är en mobil lösning för skärm och videobar som är både snygg och praktisk. FlexWall Mobile Shelves, som ger er möjlighet att visa och förvara era viktiga saker på ett snyggt och lättillgängligt sätt, medan FlexWall Mobile Rack ger er en öppen garderobslösning som är både praktisk och estetiskt tilltalande. Slutligen är FlexWall Mobile Acoustic, som ären ljudabsorberande produkt som hjälper till att skapa en lugn och behaglig miljö och bättre akustik vid arbete och möten.

Vi är glada över att ni visade intresse för våra produkter och vi hoppas att ni kommer att överväga Pendax AB när ni behöver lösningar för era hem eller kontor. Tack igen för att ni besökte vår monter och vi ser fram emot att höra från er igen i framtiden.


Office eXperience Center
Framtidens mötes- och utbildningslösningar