Skapa ditt drömprojekt med AV-inredning från Pendax Custom Shop

Du som inredare är alltid välkommen att använda dig av Pendax Custom Shop, där vi specialiserar oss på att skapa skräddarsydda och unika AV-inredningar för mötesrum och konferensrum. Vi tror på att förverkliga dina drömmar och visioner genom att erbjuda dig möjligheten att utforma och välja material som matchar det övriga möblemanget i rummet, så att du kan skapa en harmonisk och enhetlig atmosfär.

En av de största fördelarna med att använda Pendax Custom Shop är annars att vi anpassar inredningen efter den teknik som kunderna vill ha i sitt mötes- eller konferensrum. Vi integrerar skärmar, kameror och videobars på ett sådant sätt att de blir diskreta och nästan osynliga, vilket betyder att du kan skapa en atmosfär där tekniken inte står i centrum utan smälter samman med inredningen.

Pendax Custom Shop har utvecklat sinnrika metoder för att kunna tillverka AV-inredningsprodukter med dolda kabelvägar, vilket innebär att teknikerna kan genomföra avancerade och moderna installationer utan att några kablar är synliga. Detta förhindrar att sladdar blir ett störande inslag på golvet och minimerar risken för snubbelolyckor. Samtidigt blir det enkelt för tekniker att komma åt tekniken inuti inredningen tack vare våra praktiska och verktygslösa paneler, vilka även kan placeras under konferensbordet, som skyddar dem från skador och gör dem lättillgängliga.

Med produkternas modulära konstruktion och patenterade monteringsmetod blir det lätt att underhålla, uppgradera och reparera tekniken och inredningen. Det innebär kortare, eller inga, driftstopp vid reparationer eller uppgraderingar, vilket ökar effektiviteten och minimerar störningar i användningen av mötes- och konferensrummen. Det innebär också att lösningarna blir mer hållbara och helt anpassade efter den cirkulära ekonomin som det är hög tid att alla anammar.

Som inredningsdesigner får du genom Pendax Custom Shop tillgång till våra omfattande resurser i form av avancerade datorstyrda maskiner och djup och långvaraig specialistkunskap inom audiovisuell teknik, vilket ger dig möjligheten att skapa de perfekta AV-inredningsprodukterna för ditt nästa projekt. Vi erbjuder dig fullständig frihet att realisera dina visioner och önskemål, oavsett hur unika och krävande de må vara. Vår erfarna och kunniga personal står redo att hjälpa dig genom hela processen, från idéutveckling och design till produktion.

När du väljer att samarbeta med Pendax Custom Shop kan du vara säker på att få lösningar som är både estetiskt tilltalande och funktionella. Vi strävar efter att skapa lösningar som kombinerar högkvalitativa material och teknik med genomtänkt design, för att skapa en sömlös och inspirerande arbetsmiljö.

Tillsammans med Pendax Custom Shop kan du förverkliga dina mest ambitiösa idéer och skapa en AV-inredning som inte bara är funktionell, utan även en estetisk upplevelse i sig. Låt oss börja detta spännande samarbete redan idag och ta första steget mot att skapa ditt nästa projekt tillsammans.

Kontakta oss direkt på info@pendax.se eller 08-555 369 11 för att få mer information om våra skräddarsydda lösningar och hur vi kan hjälpa dig att förvandla dina idéer till en verklighet. Pendax Custom Shop är här för att hjälpa dig att nå nya höjder inom AV-inredning och skapa en arbetsmiljö som imponerar och inspirerar.

Välkommen till Pendax Custom Shop – där dina visioner är vår passion.

Att skapa den bästa ljudmiljön