FlexPanel

Den perfekta lösningen för att förvara mötesrumstekniken på ett tillgängligt och strukturerat sätt som tekniker gillar.
Ventilation och skydd som tekniken behöver och snyggt och prydligt för resten av oss.


Finns även i vitt med tyget Kvadrat Steelcut Trio 3 0205 eller med akustikpaneler. På bilden i svart med Kvadrat Basel 181.

Ljust tyg

FlexPanel med vita aluminiumdetaljer och frontpanelen klädd i Kvadrat Steelcut Trio 3 0205.

Akustikpanel Ljus Ek

Svarta aluminiumdetaljer och akustikpanel med ljus ek.

Akustikpanel Svart Ek

Akustikpanelen finns även i svart ek.

Under ytan

Det är trots allt bakom den stiliga panelen som vi hittar de verkliga nyheterna. Här finns plats att montera all teknik och allt kablage som behövs för att mötesrummet ska fungera.

Tekniken är skyddad från användarna vilket ger större driftssäkerhet. Samtidigt är den lätt åtkomlig för teknikerna som slipper gräva inne i skåp eller ovanför undertak. Att byta något trasigt eller att uppgradera något tekniskt går därför fort och enkelt. 


FlexPanel passar i rum där skärmen sitter med underkant 800-1000mm från golvet. Vilket i princip innefattar alla välplanerade och ergonomiska mötesrum. FlexPanel monteras på väggen under skärmen och står på justerbara fötter. Den som vill kan välja bort fötterna och montera produkten helt på väggen. Ovanpå FlexPanels toppskiva ställs den svarta kabelkanalen. Den kläms snabbt och enkelt fast bakom skärmen. I ena ändan av kanalen finns ett uttag för kablar till en eventuell videobar som kan ställas på toppskivan. Om du inte vill ha en videobar så vänder du kabelkanalen så att uttaget är uppåt och döljs bakom skärmen. Kabelkanalen döljer då samtidigt uttaget i toppskivan.