MeetingPanel Max

MeetingPanel Max är en vägghängd panel som passar till displayer och skärmar i mindre till medelstora rum där bordet kan skjutas in mot panelens nedre del. På sidan av MeetingPanel Max hängs anslutningskablarna i en liten sling på en praktisk krok. Eftersom panelen sitter mot bordet så behöver man inte göra någon kanalisation eller kabeldragning i rummet.

MeetingPanel Max, mindre än 55"
MeetingPanel Max, 55" eller större

MeetingPanel Max byggs i två versioner beroende på om din skärm är mindre än 55" eller om den är 55" och större.

På modellen för mindre displayer så fästs displayen in i MeetingPanel Max. På den större modellen så sitter displayen i sitt eget fäste och MeetingPanel Max hängs under. På så vis blir monteringen av bägge modellerna mest snabb, enkel och praktisk. Bakom MeetingPanel Max så finns det ventilerat och skyddat utrymme för mötes- och anslutningsteknik.

Som standardartiklar finns MeetingPanel Max med urfräsningar i de tygklädda panelerna för Poly Studio och Logitech MeetUp och i en variant utan urfräsning för dig som vill montera din videobar eller webbkamera ovanför displayen. Standardartiklarna finns i svart / Kvadrat Basel 181 och vitt / Kvadrat Steelcut Trio 3 0205 men kan förstås beställas som Custom Shop-produkter i vilken färg / tyg som helst och anpassad för alla videobars / kameror som få plats i panelen (upp till 700mm bredd).

För dimensioner på de två modellerna, se ritningar nedan.


Kommentering är inte påslagen på denna kursen.