Mellanstora rum

Moderna mellanstora rum brukar vara anpassade och möblerade för cirka 4 till 7 personer. Den mötesdeltagare som sitter längst bort från displayen är på ett avstånd på mellan 3 och 5 meter. Ibland är det luftigt och gott om plats och ibland behöver man ta vara på det utrymme som finns på bästa sätt. Det är i den änden vi börjar och så arbetar vi oss uppåt i storlek. Vi börjar med:

Samtliga produkter som passar i mindre rum


MeetingPanel Max, FlexPanel och MeetingFrame växer med rummet och finns i varianter för displayer större än 55". Därför kan de lösningarna även användas i de mellanstora rum som är möblerade enligt samma principer som de mindre rummen. 


MeetingWall


MeetingWall tar upp ytterst lite golvyta och passar därför bra i mellanstora rum. Skärmstorlekarna börjar på 55" och på en MeetingWall, som inte flyttas från rum till rum, passar det att man monterar sin videobar ovanför displayen. I rummet på bilden finns kanalisation under golvet från bordet till väggen.


FlexWall Presentation


FlexWall Presentation bygger på samma platsbesparande idé som MeetingWall med den skillnaden att skärmen (upp till ca 70") mycket enkelt kan bytas eller uppgraderas under resans gång.


Mobile


Om utrymmet finns så är även Mobile att alternativ. Finns i standardstorlekar med displayer från 55" vilket passar i mellanstora rum. Med modellen X-Line (med Connectohyllan) så finns även möjligheten att skjuta Mobile mot bordskanten. 


FlexWall Mobile


I de större mellanstora rummen, eller då ett mellanstort utrymme ska avgränsas i ett större rum, så passar förstås FlexWall Mobile som kan konfigureras för nästan vilket tillfälle som helst.


Kommentering är inte påslagen på denna kursen.