FlexPanel

FlexPanel är räddningen för rum där displayen redan sitter på väggen i ett väggfäste med kablarna hängande vid sidan om. Dimensionerna på produkten ser du på ritningen längre ner på sidan.

Som du ser på bilderna så kan din videobar antingen placeras ovanför displayen med sitt eget fäste eller ställas på toppskivan av FlexPanel med sin fot. På hyllan kan du även ställa en PTZ-kamera eller en komplett MTR-lösning.

På ritningen ovan så ser du att FlexPanel passar i alla rum där skärmen sitter på en höjd mellan 800-1100mm från golvet. FlexPanel levereras med ställbara fötter, med en löstagbar frontpanel och en kabelkanal som kan vändas åt olika håll beroende på videobarens placering. Ryggen är försedd med hål så att du snabbt och enkelt kan fästa och organisera din mötesrumsteknik, sladdar och adaptrar utan verktyg (vi skickar med en meter kardborreband).

FlexPanel kan alltså användas för att samla all teknik på en skyddad och säker plats. Den lösa kabelslingan dras dolt in i möbeln och kopplas till en dator, med trådlös mus och tangentbord, eller till HDMI-mottagare som du ansluter din egen dator till trådlöst. 

Snyggt och prydligt, driftssäkert och lätt att underhålla och uppgradera.

FlexPanel finns som standardprodukter i vitt med fronten klädd i Kvadrat Steelcut Trio 3 0205, och i svart med frontskivan klädd med Kvadrat Basel 181 eller med akustikpanel i ek eller svart ek.


Commenting is not enabled on this course.