Mindre rum

I mindre rum är man förstås färre personer, 1 till 3, och använder en mindre display. Ofta har man möjlighet att, eller är av utrymmesskäl hänvisad till att, skjuta bordet mot den installationsfria mötesrumslösningen. Det innebär stora fördelar i det att kabelhanteringen blir väldigt enkel och praktisk. Man behöver inte installera uttag, kablar eller anslutningar i bordet utan kan använda de uttag, kablar och anslutningar som finns i den installationsfria mötesrumslösningen.

MeetingPanel Max


MeetingPanel Max finns för skärmar mindre än 55" och är som klippt och skuren för mindre rum. Din videobar kan integreras i MeetingPanel Max och all värdefull och ömtålig och teknik sitter skyddad bakom panelen. Anslutningen till display och videobar sitter på sidan och är lätt att bara koppla in i din medhavda dator.


FlexTable


FlexTable monteras direkt på bordet och passar displayer upp till 49". Videobar eller webbkamera monteras ovanför skärmen eller ställs på bordet under skärmen. All mötesrumsteknik, kablar och nätadaptrar ligger skyddade inuti FlexTable och gör att alltihop blir snyggt och prydligt.


FlexPanel


Även om FlexPanel är avsedd för lite större rum så har den sin plats i en del lite mindre rum. Detta beror på att den tar lite plats, kan hålla mindre displayer och att en del mindre rum möblerats utan bord eller med små, runda, bord. Dessutom passar den för kabelsanering i alla mindre rum där det redan sitter en display på väggen och där det kanske till och med står en liten trave med elektronik på golvet.


MeetingFrame


Ett alternativ till FlexPanel för en mindre display är någon av modellerna av MeetingFrame som hängs på väggen. Den är inte mycket större än din display men skyddar effektivt tekniken och bidrar till driftssäkerheten.

Commenting is not enabled on this course.