FlexTable

Ibland vill man kunna dela sitt skrivbord eller arbetsbord på ett professionellt sätt. Det kräver en display och en kamera eller videobar. Detta är syftet med FlexTable som fort och enkelt monteras  på kanten av bordet. Inuti det ventilerade utrymmet så gömmer du alla kablar och teknisk apparatur.

Att ha ordning och reda på sladdar är förstås bra för att det ser snyggt och prydligt ut men det gör också arbetsplatsen mera lättstädad och minskar risken för att någon förbipasserande snubblar eller fastnar.

Fronten på FlexTable är försedd med hål som passar med standard VESA-fästen på displayer upp till 49". Det är inte särskilt lämpligt att ha en större display än så direkt på bordet. Om VESA-mönstret sitter extra högt upp eller långt ner på displayens baksida så kan fronten vändas i sin infästning så att displayen kommer på en passande höjd.

Byglarna fästs på undersidan av bordet med insexskruv vilket uppskattas av montörer som kan använda skruvdragare för monteringen.

Att ha en skärm med en kamera på ett bord låter kanske inte så revolutionerande för den som sitter i ett kontor vid just en sådan arbetsplats dagligen. Men när skärmen ska vara upp till 49" och flera ska kunna samarbeta och delta kring displayen så krävs andra lösningar. 
En sådan lösning är FlexTable.

FlexTable har dimensionerna, Bredd: 606mm, Höjd: 585mm och Djup: 90mm.


Commenting is not enabled on this course.