Sammanfattning

Nu har vi gått igenom några vanliga lösningar och användningsfall där vi använt installationsfria mötesrumslösningar. 

Vi började med att konstatera att installationsfria mötesrumslösningar är ett sätt att tillfredsställa alla önskemål om moderna och funktionella möteslösningar utan komplicerad projektering eller några ombyggnationer eller hyresgästanpassningar. Med installationsfria mötesrumslösningar kan vilket rum som helst, försett med ett vanligt vägguttag, på bara minuter förvandlas till ett fullt fungerande mötesrum.

Installationsfria produkter kan, liksom brödrostar eller golvlampor, enkelt flyttas till den plats där de behövs. De kan när som helst enkelt uppgraderas eller bytas ut, utan byggnation, med tillhörande byggdamm, eller att det blir några avbrott i verksamheten.

Produkterna

Vi gick igenom de olika installationsfria produkterna.

 • FlexWall Mobile 
  - som är ett system av flexibla väggar på hjul som kan användas för att på ett ögonblick konfigurera mötesrum precis som de ska se ut och fungera för uppgiften.
 • FlexWall Presentation
  - som är den väggfasta versionen av presentationsenheten från FlexWall Mobile-serien. Den har precis som sin mobila motsvarighet fördelen att man när som helst enkelt kan byta display eller annan inbyggd teknik helt utan avbrott i driften.
 • FlexPanel
  - som används som komplement till en väggmonterad display där den döljer och organiserar kablar och annan teknik.
 • FlexTable
  - som fästs direkt på ett arbetsbord och som gör att ni enkelt kan samarbeta med både praktiska och teoretiska uppgifter över hela världen.
 • MeetingPanel Max
  - som är en panel som sitter under displayen, som du skjuter dit mötesbord emot, och som döljer och skyddar din mötesrumsteknik. Den gör att du inte behöver kanalisation mellan bildvisningsenheten och bordet.
 • MeetingFrame
  - som är en ram som monteras runt displayen och gör rummet snyggt, prydligt och driftssäkert.
 • Mobile
  - som är det svensktillverkade originalet av den agila mötesrumslösningen. Byggs att passa vilken display och videobar som helst upp till 100"
 • MeetingWall
  - som är den väggfasta versionen av Mobile.
 • Signage
  - som är en Mobile fast utan videobar och med displayen i porträttformat. Perfekt för att visa besökare vägen eller för att visa kunderna eller allmänheten ditt budskap.
 • Hybridskrivtavla
  - som är en skrivtavla med en infräst display och eventuellt även en videobar vilket gör att du har allt för det kreativa mötet, eller säljpresentationen, på ett och samma ställe.
 •  FlexWall Conference
  - som består av två stycken skrivtavlor på en bärarlist. Skrivtavlorna kan skjutas åt sidan för att visa en väggfast display och eller videobar. Vanlig i krisledningsrum.

Användningsfall

Slutligen gick vi igenom vilka produkter som passar bäst till vilka rumsstorlekar och om det är något annat du bör tänka på om du exempelvis vill ha en produkt som passar en PTZ-kamera eller liknande. 

Om du har frågor är du välkommen att ställa dem i chatten här på webbsidan eller på telefon eller via e-post. Se kontaktuppgifter i sidfoten.

Lycka till!


Commenting is not enabled on this course.