Hybridskrivtavla

Hybridskrivtavlorna har funnits sedan 2014 då de gjorde sin premiär på Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg. I deras skrivtavlor integrerades både en display och en särskilt utvecklad USB-kamera med mycket hög upplösning och vidvinkeloptik. Swedbanks skrivtavlor hade särskilda ramar i aluminium alternativt mässing. Aluminiumramarna som togs fram till projektet finns än idag på en av våra skrivtavlor i sortimentet, då med namnet Light.

Under åren som gått så har hybridskrivtavlorna utvecklats. Det mesta av förändringarna har skett bakom kulisserna med nya infästningsdetaljer för att lättare kunna anpassa skrivtavlan till fler skärmar och fler kameror och videobars.

Hybridskrivtavlorna finns i olika storlekar för att passa till olika displayer.

  • Displayer i storlekar 40"-60" passar i skrivtavlor som är 1200mm höga. De finns i bredderna 2000, 3000 och 4000 mm.
  • Displayer i storlekar 61"-75" passar i skrivtavlor som är 1500mm höga. De finns i bredderna 2000 och 3000 mm. 
  • De större bredderna kan i de flesta fall kapas ner något på bredden så att tavlan passar på platsen och displayen behöver inte alltid sitta precis i mitten av tavlan.

Spela filmen nedan för att se en 360-gradersvy av en DesignLine Hybridskrivtavla.

 
 


DesignLine Hybridskrivtavlor finns både som färdigkomponerade standardprodukter och i Custom Shop-utförande där du väljer kamera och display själv. Som standard ingår också en hylla för en laptop.


Commenting is not enabled on this course.